Політсила "Слуга народу" втратили п'ять народних депутатів. Як квідомо, з фракції вийшли Михайло Федоров, Ганна Новосад, Владислав Криклій, Олексій Оржель і Денис Малюська. Вони перейшли на роботу в уряд Олексія Гончарука. Хто прийде їм на заміну.

Про це пише "Страна.ua".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро разумков - нообраний спікер ВР

Як стало відомо, причиною виходу народних обранців з партії стали нові призначення:

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Федоров став віце-прем'єром – міністром цифровий трансформації, Новосад – міністром освіти і науки, Криклій – міністром інфраструктури, Оржель – міністром енергетики та захисту навколишнього середовища, Малюська - міністром юстиції.

Верховна Рада

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У фракції "Слуга народу" 124 народних депутата. З передвиборчого списку раніше вибули чотири народних депутата. Тому, щоб зрозуміти, хто тепер потрапить в Раду за списком партії замість тих, хто пішов у Кабмін, потрібно починати з 129 номера. Далі йдуть такі кандидати:

  • Ольга Хоменко - директор студії "Квартал 95";
  • Анатолій Остапенко - юрист, директор компанії "Альфаюрконсалтинг";
  • Тетяна Циба - прес-секретар партії "Слуга народу";
  • Калаур Іван - викладач Тернопільського національного економічного університету;
  • Юлія Гришина - професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення КНУ імені Тараса Шевченка.

Тому, цілком ймовірно, що їм запропонують зайняти вільні крісла.

Нагадаємо, глава Світового банку розповів Зеленському, як підняти українську еконміку.

Як повідомляв портал Знай.ua, через початок навчального року та масового напливу студентів до столиці у Києві різко накрутили ціни на житло.

Також Знай.ua писав, українцям розповіли, українцям показали доходи спікера Верховної ради Разумкова.