Коли спікер Ради Дмитро Разумков закликав депутатів голосувати за прийняття законопроекту про зняття недоторканності в цілому, у залі почали його поправляти.

- Я і сказав, що попередньо. Постанова приймається в цілому, давайте не вводити в оману, - відповів Разумков.

Сидить у залі президент Володимир Зеленський не витримав і вирішив втрутитися, вживши при цьому міцне слівце. На годиннику було за північ, всі втомлені, нерви на межі.

- Ну і що сказав? Чого ви кричите весь час? П****ц, - вигукнув Зеленський, розвівши в сторони руками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після цього депутати зааплодували і приступили до голосування. За - 363 проголосувало депутата. Проти - 1, утримався - 1.

Зеленський прийшов до Верховної Ради вранці, виголосив звернення до Ради і залишився спостерігати за ходом засідання. Президент то і справа просив парламентаріїв менше говорити між собою і більше приймати рішень.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить обридлих чиновників.


Як повідомляв раніше Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура у Зеленського зробили важливу заяву.


Також Знай.uа писав про те, що перший день Ради: засмаглі опозиціонери, пил в очі "зеленим" і дивне затримання поліцією – що залишилося за кадром.