У четвер, 29 серпня Верховна Рада дев'ятого скликання почала роботу. На перше урочисте засідання після дострокових виборів 21 липня прибули запрошені гості. Новий парламент почав свою роботу о 10:00.

А от відомий блогер Михайло Шнайдер вже попрощався з колишніми чиновниками, які не потрапили у Раду або подали у відставку зі своїх посад. Відповідний допис він розмістив на особистій сторінці у соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Прощайте, хлопці. Ми будемо за вами нудьгувати. Але це не точно)))", - написав Шнайдер.

Прощайте Ребята. Мы будем по вам Скучать. Но это не точно)))

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 29 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Українці взялися активно коментувати допис Шнайдера:

Зазначимо, що президент Володимир Зеленський ще під час своєї промови на інавгурації заявив, що розпускає Верховну Раду восьмого скликання. Окрім того, він закликав усіх міністрів та генерального прокурора подати у відставку.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура, у Зеленського зробили важливу заяву.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.