Український блогер Михайло Шнайдер у черговий раз їдко висміяв колишнього президента Петра Порошенка після його недавнього виступу на Софійській площі в Києві.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Facebook Шнайдер з допомогою кумедного мема нагадав екс-гаранту, що президентські вибори вже давно закінчилися.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Скажіть хто-небудь Петру Олексійовичу, що вибори давно закінчилися", - жартома попросив у своїй публікації блогер.

Скажите кто-нибудь Петру Алексеевичу, что выборы давно Закончились)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 26 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що у Верховній Раді 9-го скликання політичні партії "Голос", "Слуга народу" і "Батьківщина" увійдуть до складу коаліції.

Як повідомляв портал Знай.uа, "блондинка на мільйон" епохи Порошенка втопить в заздрості дружину будь-якого шейха: елітні шуби, круті тачки і коштовності.

Також портал Знай.uа писав, що другий президент України Леонід Кучма отримав порцію жартів за сонцезахисні окуляри. Михайло Шнайдер зазначив схожість Леоніда з Хрещеним батьком.