Лідер партії "Рідна країна" український політик Микола Томенко прокоментував візит президента Петра Порошенка до Канева з нагоди 205-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

1. Про "повагу влади" до Шевченка.
За 5 років Президент вперше в Каневі. Прилетів на вертодром Януковича, який за бюджетні кошти будували Герман-Колесніков-Тулуб і обіцяли, що тисячі багатих іноземних туристів посунуть до Канева. Про багатих не помилилися: ним користується курячий олігарх Косюк, ВІП-мисливці і Порошенко. Утримується вертодром Януковича за державні кошти.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

В Каневі за 5 років не профінансовано державою жодного Шевченківського проекту! Нагадаю, що перекриття Тарасової світлиці наша команда зробила за власні кошти.
І взагалі, день народження святкувати на могилі Шевченка якось не правильно. Доведено Януковичем!

2. Про інфраструктурні проекти або дороги Черкащини.
Вчора в Черкасах Порошенко, Зубко і К., проголосили область - майбутнім "абсолютним лідером логістики". Можливо з кабіни гвинтокрилів змиті й розбиті дороги Черкащини виглядають симпатично, але такого ганебного стану інфрастуктури області я не пам‘ятаю при жодній попередній владі.

3. Про патріотичних дурнів. Патріоти Черкащини переконують мене у необхідності пробачити все Порошенкам-Свинарчукам-Кононенкам-Березенкам..., бо вони нарешті стали справжніми патріотами. Син Порошенка вже не носить футболку з Рашею, дружина Порошенка вже може без помилок прочитати з книжки "Заповіт", а сам - вже не фінансує московський патріархат і російський світ, а підтримує українську церкву і говорить українською!!!

ГЕЛІКОПТЕРИ влади, змиті ДОРОГИ й патріотичні ДУРНІ😡 або як Порошенко на Черкащині запалював😅 Отож, 9 березня в 205...

Geplaatst door Микола Томенко op Zondag 10 maart 2019

"А я от думаю: - може нам досить витрачати 5 років на те, щоб владців робити патріотами ( при цьому вони залишаються корупціонерами, а то й мародерами), а одразу ОБРАТИ ЧЕСНИХ ПРОФЕСІОНАЛІВ і ПАТРІОТІВ! П.С. Фото вчорашніх 3 гелікоптерів Порошенка зроблено під час попереднього приїзду в рамках Томос-туру. П.С.П.С. У тексті використовую 3 визначення як рівноцінні: вертоліт, гелікоптер, гвинтокрил", - відзначає Томенко.