У мережі оприлюднили відеоролик пошуків рідкісного покемона Вапореона в Центральному парку. У Нью-Йорку шалені фанати гри Pokemon Go величезним натовпом спрямовуються на пошуки рідкісного покемона Вапореона. Відеоролик опублікувало видання Daily Mail.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Один із виловлювачів покемона на ходу вискочив зі своєї автівки, залишивши машину з заведеним двигуном, побіг в парк ловити Вапореона.

"Вапореон з'явився в центральному парку Нью-Йорка і ось, що відбулося", - написав користувач Twitter.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, гру Pokemon GO для iOS і Android запустили менше тижня тому, але вона вже зрівнялася за популярністю з Twitter, а користувачі проводять в ній більше часу, ніж у Whatsapp і Instagram.

За даними аналітичної компанії SimilarWeb, Pokemon GO вже йде ніс до носа з Twitter за кількістю щоденних активних користувачів.

Через кілька днів у гри їх буде більше, ніж у популярної соціальної мережі. Підрахунки SimilarWeb свідчать, що в середньому користувачі проводять за грою 43 хвилини і 23 секунди кожен день. Це більше, ніж у месенджерів WhatsApp, Snapchat і Messenger і соцмережі Instagram.

Нагадаємо, Google готує розробку, на яку чекав весь світ: Apple, Samsung і Huawei вже б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.ua, що подивитися на Ukrainian Fashion Week SS 2020.

Також Знай.ua писав, що мама буде сварити, а в Instagram залайкають: новий тренд підкорює інтернет, зацінила навіть Кайлі Дженнер.