Уфологи заявили, що до страшних катаклізмів і великих руйнувань може призвести зближення планети Нібіру з нашим "блакитним кулькою". На Землі може утворитися справжній Апокаліпсис.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нібіру
Нібіру

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вже не перший рік фахівці-уфологи обговорюють таємничу планету Нібіру. Гіпотетично, це невивчений об'єкт, який не має точні координати у Всесвіті, в майбутньому може стати причиною кінця світу.

Так вважали древні люди і представники племені Майя. Цієї теорії дотримуються також сучасні конспірологи. Її підтверджують безліч доказів і фактів, які надають уфологи. Деяким з них вдалося зафіксувати або виявити на знімках супутників сліди існування НЛО і прибульців. Однією з баз гуманоїдів могла стати Нібіру, яка має властивості корабля-НЛО.

Нагадаємо, вчені випадково розкрили секрет довгого і щасливого життя: все починається з посмішки.

Як повідомляв Знай.uа Нібіру надіслала на Землю гінця: новонароджений слонорил-мутант передрік війну і кінець світу, фото.

Знай.uа писав, прибульці з Нібіру почали діяти: знищення землян почнеться з хвилини на хвилину, відео.