Еротичний гороскоп на 5 вересня Овен

Судячи з положенням небесних світил, все найцікавіше почнеться у Овнів саме сьогодні. Може навіть познайомитеся з кимось новим.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Телець

Ви сьогодні будете занадто багато розмовляти. Може варто зайняти ваш рот чимось іншим? Тим більше, що ви будете дуже ніжними і майстерними в ліжку.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Близнюки

Вам потрібно буде проявити ініціативу сьогодні, тому що ваш партнер буде занадто скромним. Якщо не хочете залишитися без сексу, беріть справу в свої руки.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Рак

На Раків сьогодні абсолютно ніщо не вплине, щоб переконати і затягти їх у ліжко. Настрій їм може підняти тільки невинний маленький подарунок.

Гороскоп на вересень

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Еротичний гороскоп на 5 вересня Лев

Якщо ви зможете подолати недовіру до сексуальних іграшок, то можете відчути неземне блаженство. Рушайте в магазин разом з партнером.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Діва

Саме час відкритися в своїх бажаннях і не робити те, що вам не потрібно. Обман дуже сильно може зіпсувати секс, навіть якщо ви хотіли, як краще.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Терези

Сьогодні для вас можуть зробити дуже красивий жест, але насправді під ним криється сильне бажання затягнути вас після вечері в ліжко. Ось тільки у вас не найкращий день для сексу.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Скорпіон

Ваш ненаглядний точно зрозуміє, що вам потрібно і весь день буде кидати весь світ до ваших ніг. Дивно, але це тільки вас засмутить.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Стрілець

Ваш партнер може сьогодні задивитися в бік. Просто візьміть його підборіддя і розгорніть в вашу сторону. Цього буде досить.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Козеріг

Приготуйте сьогодні для вашого партнера сексуальну вечерю. Можна обходитися тільки устрицями та іншими морепродуктами, однак огірки теж мають свій підсенс.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Водолій

Ви можете самі спровокувати партнера на сексуальні дії, та потім ще й почати соромити його. Дійсно, як він взагалі посмів подумати про таке.

Еротичний гороскоп на 5 вересня Риби

Не варто зганяти на першому-ліпшому своє накопичене сексуальне бажання: ризикуєте налякати людину до напівсмерті і залишитися ні з чим.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.