Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні рекомендується рухатися тільки вперед до більш високих посад і доходів. При цьому покладатися треба тільки на себе, за підтримкою звертатися до близьких.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні не можна упустити шанс у кар'єрі. Але сім'я і кохана людина теж потребують уваги. Потрібно знайти баланс між інтуїцією і тверезим розрахунком.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні вам відкриються нові фінансові, любовні та дружні перспективи. Перегляньте свої цінності і пріоритети. Займіться генеральним прибиранням.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні варто сконцентруватися на собі і більше часу проводити на самоті. Тоді у вас вийде уникнути конфліктів з рідними через раптове роздратування.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

Цього тижня зірки радять діяти, навіть якщо виникають сумніви. Вам вдасться проявити себе з кращого боку. Особливо якщо хтось буде знаходитися поруч.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні менше діліться планами, так як вони можуть змінитися в будь-який момент. Вихідні з друзями на дачі допоможуть відновити сили і впевненість.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні вас переповнюватиме енергія. Завдяки цьому вам буде легше прощати помилки свої і чужі. Пам'ятайте, що всі плани мають бути продуманими.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні захоплені погляди з усіх сторін дадуть потрібну вам впевненість в собі. У вас не залишиться нездійсненних завдань, особливо на роботі.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні ви можете опинитися в глухому куті. Від другої половинки надійде несподіване зізнання. Навряд чи це сильно змінить життя, але нагадає про найголовніше.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні ви з легкістю досягнете успіхів на роботі. Тільки не злітайте занадто високо, потім буде боляче падати. Не завжди вдасться знайти спільну мову з людьми.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні довіритися можна тільки рідним людям. До речі, їм теж є що сказати. Такий обмін допоможе поліпшити ставлення до себе, оточуючих і життя загалом.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні доля кине вам серйозний виклик. Доведеться покладатися на тих, хто старше і досвідченіше. Також прислухайтеся до власних відчуттів.