Деякі знаки Зодіаку рекомендують обходити стороною і не сваритися з ними, аби не накликати на себе чаклунство. Астрологи визначили непрості знаки зодіаку, які володіють цим даром - Водолії, Діви і Риби. Вони мають приховані здібності ясновидіння і чаклунства. Тож, якщо у вашому колі знайомих присутні люди цих зодіакальних знаків, то карще бути з ними обережними, щоб не стати жертвою їх магії.

жіночий гороскоп
жіночий гороскоп

Риби. Один з найнебезпечніших знаків, з точки зору чаклунства. Риби практикують чорну магію. Вони легко можуть навчитися ворожити, володіють чарами, і завжди намагаються застосувати свої теоретичні знання на практиці, використовуючи для цього оточуючих їх людей. Враховуючи той факт, що Риби мають багату уяву і добре розвинену фантазію, їх найближче оточення спостерігає магічні речі, які демонструють народжені під знаком Риб.

знаки зодіаку з душею ангела
знаки зодіаку з душею ангела

Діви. Представники цього знаку володіють прихованими здібностями до ясновидіння і чаклунства і хорошою інтуїцією, мають підвищену чутливість. Без зайвих зусиль можуть передбачити майбутнє будь-якої людини, виходячи з власних спостережень за його поведінкою. Люди цього знака можуть бачити наскрізь інших, їх важко обдурити. Якщо б Діви робили на це ставку, то могли б безбідно жити. З віком їх здібності до магії стають ще сильнішими, вони не тільки готові передбачити майбутні події, але набувають здатності тлумачити сни.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Водолії. Знак більше спеціалізується на білій магії, адже володіє світлою аурою. Але, це рівним рахунком нічого не означає, оскільки, багато в цьому питанні залежить від того, як Водолії відносяться до конкретних людей, що оточують їх. Залежно від цього, магія Водоліїв буде спрямована на щось добре або зле. Якщо людина дратує Водолія, то він може стати жертвою його магічних здібностей. Навіть, у присутності Водолія поруч, деякі відчувають себе незатишно, відчуваючи неприємний холодок у всьому тілі і струмочки поту, хвилясті по спині. А ще Водолії здатні зцілювати людей, але свої здібності він застосовує по відношенню тільки до тих людей, які йому подобаються.

Нагадаємо, гороскоп на 9 вересня для всіх знаків Зодіаку: хто отримає безвідмовну пропозицію.

Раніше портал Знай.ua писав про еротичний гороскоп на 9 вересня для всіх знаків Зодіаку: на кого чекає гаряча нічка.