Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Джона Хілл упускає каву і неминуче стає мемом

Знімок, на якому голлівудський актор Джона Хілл упускає каву, сподобався користувачам соціальних мереж. Автор фото настільки вдало зобразив епічний момент, що кадру судилося потрапити в меми.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хлопець заспівав жіночим голосом, і здивовані слухачі перетворилися на мем

Буквально нещодавно в соцмережі Twitter завирусилося кумедне відео, на якому музикант співає неймовірним жіночим голосом. При цьому користувачі звернули увагу не на його унікальний талант. Здібності співака вражають, але ще епічніше обличчя його слухача, який не може повірити своїм вухам.