Меми не тільки можуть розсмішити, але і розповісти про те, що відбувається в світі на даний момент. Про теми, які підірвали інтернет і найпопулярніших мемах читайте у нашій добірці.

Капітан Марвел б'є бабусю

Мем з супергероїнею всесвіту Marvel, яка б'є бабусю в метро останнім часом веселить користувачів соцмереж. Кадри були взяті з трейлер до нового фільму.

В трейлері з'явився загадковий момент, де за сюжетом добра супергероїня дає бабусі по обличчю. Закадровий голос при цьому пояснює: "Ми не уявляємо, скільки у нас ворогів".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Коли хтось каже, що трейлер до "Капітан Марвел" тупий"

- Хто твій улюблений персонаж Марвел?

- Бетмен

"Мій друг після розриву"

"Моя підтримка"

"Старпери: Коли я був у твоєму віці, я заробляв 32 тисячі доларів в рік і мав будинок, машину і жодних боргів. Перестань бути таким плаксою.

Мілленіали: …"

Кліп Філіпа Кіркорова і Миколи Баскова

Філіп Кіркоров та Микола Басков відреагували на критику на кліп Ibiza, який глядачі вважають огидним. Зірки спародіювали кліп Каньє Уеста і Lil Pump "I Love It".

У кліпі Кіркоров і Басков "Вибачення за Ibiza" співають "Не йди, постій, фанатка". Також Кіркоров розповідає, що "не торкався пісі козла".

До цього кліп американських реперів став справжнім інтернет-мемом.

Нагадаємо, інтерв'ю Насті Івлєєва і безглузда поза Кім Кардашьян: найкращі меми на 21 вересня.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", квадратний Каньє Уест і нові iPhone: найкращі меми 16 вересня.

Також "Знай.ua" писав, що кіт-викривач і Єлизавета ІІ з Кардашьян: найкращі меми 17 вересня.