Прибульці з Планети смерті приступили до останнього етапу підготування до вторгнення з наміром знищити людство та Землю. За словами уфологів, Нібіру готується до фатальної атаки на Землю.

Спочатку Нібіру позбудеться супутника Юпітера і цей яскравий спалах буде видно навіть жителям Землі. Про це розповідає інтернет видання Politeka.

Нібіру готує фатальну атаку на Землю

Американські вчені повідомили про пробудження супервулкану Локі у вересні. Вони припускають, що виверження на одному з головних супутників Юпітера призведе до викиду величезної кількість тепла і попелу, гігантська хмара приховає Іо та частину планети від спостерігачів на невизначену кількість часу.

Нібіру готує фатальну атаку на Землю

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Від уфологів продовжують надходити жахливі заяви про кривавий фінал людської цивілізації вже у вересні. Повідомляється, що у планах прибульців використання супутника Іо та Юпітера в якості полігону для випробування сейсмічної зброї.

Нібіру готує фатальну атаку на Землю

Якщо Планета смерті знищить Іо, то у цьому разі виділене тепло спричинить танення льодів в поясі астероїдів, які неминуче змінять траєкторію. Частина з них відправиться в напрямку планети Земля.

Нібіру готує фатальну атаку на Землю

Також розглядається і інший варіант перебігу подій: прибульці з Нібіру підірвуть нашу планету, запустивши виверження земних супервулканів. Тоді вогняне пекло знищить людство.

Нагадаємо, раніше поруч з Планетою смерті було зафіксовано хмари

Як повідомляв портал "Знай.ua", супутник NASA помітив таємне світіння, яке налякало людство

Також "Знай.ua" писав, що астрономи отримали 3 млн. доларів за знімок чорної діри