Кілька місяців тому астроном, які досліджують космос, помітили дещо дивне. Зокрема, завдяки спеціальному обладнанню, зафіксовано останнім часом незрозумілі, але дедалі частіші сигнали невідомого походження, передає Рoliteka.

За словами астрономів, ці сигнали надходять з усього космосу. Однак найпотужніші магнітні імпульси зафіксовані на Марсі і з боку центру нашої галактики.

Вчені говорять, що ці сигнали – результат "життєдіяльності" космічної матерії. І вони можуть свідчити про наближення кінця світу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Всесвіт
Всесвіт

А нещодавно за планетою Сатурн помітили невідому аномалію, яка почала випускати подібні імпульси. Науковці взяли під ретельний контроль ситуацію, що відбувається.

"Сигнали практично однакові. Більш того, дослідження дозволили сказати, що вони вузько спрямовані безпосередньо на Землю. Як мінімум три абсолютно різних джерела посилають на нашу планету дедалі частіші імпульси: висновок один – це таймер. Швидше за все таймер смерті. Земля вибухне. Кінець світу близький", – висловився академік ДАУ.

Всесвіт
Всесвіт

Експерти зійшлись на спільній думці і оприлюднили сумні висновки тому, що будь-який вибуховий механізм з таймером спрацьовує саме за таким принципом, при цьому чим ближче до вибуху – тим заколисати звуки на таймері.

Вчені припускають, що галактики перетворилися на квазари через активність чорних дір. Швидше за все, у центрі галактик чорні діри почали пожирати усі об'єкти. В результаті цього виділяється велика кількість енергії, що і подає сигнали з космосу.

Нагадаємо, що вчені розкрили секрет довгого і щасливого життя: все починається з посмішки.

Як повідомляв Знай.uа Нібіру надіслала на Землю гінця: новонароджений слонорил-мутант передрік війну і кінець світу, фото.

Також Знай.uа писав, прибульці з Нібіру почали діяти: знищення землян почнеться з хвилини на хвилину, відео.