Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

У мережі з'явився новий мем - Shaking Mannequin Head

Зараз у Twitter стає популярним мем Shaking Mannequin Head. В безглуздій вібруючій фігурі у червоній перуці настільки легко впізнати себе у нападі нестримного гніву, що стає і смішно, і страшно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Tekashi69 дав нові свідчення і став посміховиськом у мережі

Репер Tekashi69 (6ix9ine), якого зараз судять за рекет і незаконне зберігання зброї, дав нові свідчення, і вони не сподобаються Карді Бі і Джиму Джонсу. Так, Даніель Ернандес розповів про зв'язки знаменитостей з бандою. Користувачі Twitter не могли пропустити такий привід для жартів.