Асрологи вважають, що Місяць деколи досить серйозно може вплинути на поведінку людини, а тому його вплив не можна недооцінювати. Все залежить від фаз Місяця, адже молодик, повня, дні першої і останньої чверті природного супутника Землі вважаються часом посиленої взаємодії Сонця і Місяця між собою. Астрологи кажуть, що різні фази Місяця потрібно використовувати для абсолютно різних справ.

Так, у час молодика за допомогою своїх думок і вчинків ми впливаємо на свою долю. Цей період підходить для аналізу минулого та образ і підготовки до серйозних починань.

А от кожна повня приносить з собою кардинальні зміни в житті, виводить на перший план минулі протистояння і конфлікти.

Молодик в жовтні наступить 28-го числа о 5: 39 за київським часом. А повня настане 14 жовтня о 0: 9.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Астрологи переконані, що Місяць також може вплинути на фінансовий стан людини. Так, астролог Ефа Форіна назвала важливі дати місячного календаря на жовтень 2019 року, що стосуються грошей.

За словами астролога, 2 і 27 жовтня не слід давати гроші в борг. А найбільш сприятливий день для позичання грошей в жовтні - субота, 12 жовтня.

Брати в борг у жовтні найкраще у вівторок, 29 жовтня. Категорично не рекомендується позичати гроші у вівторок, 22 жовтня, і в середу, 30 жовтня.

Кращий день в жовтні для повернення боргів - понеділок, 14 жовтня. Найменш відповідні для цього дні - п'ятниця, 4 жовтня, і понеділок, 7 жовтня.



А для того, щоб в гаманці завжди водилися гроші, їх потрібно перерахувати в четвер, 10 жовтня. Купити новий гаманець рекомендується 1 жовтня.

Кращі дні для покупки подарунків - субота, 5 жовтня, і середа, 16 жовтня.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, життя яких круто зміниться в жовтні

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи розповіли, які знаки Зодіаку опиняться під захистом ангела.

Також Знай.ua писав, як страждають різні знаки Зодіаку, знайдіть себе.