Осінь, в такий період важко втриматися від кадрів у жовтому листі. Адже на фото природний багрянець завжди виходить неймовірно. Фотографи поділилися кількома порадами, як зробити своє фото не гірше ніж професійні фотографи. Адже зараз на кожному смартфоні є камера, якості якої вистачить для гарного знімку.

Фотографи Михайло Карпович та Євгенії Конончук поділилися кількома порадами, щодо осінніх фото, передає "Українська правда".

Найголовніше це ідея для фото. Якщо ви прийдете і просто станете біля листя, то фото буде млявим та без динаміки. Сконцентруйте всю вашу фантазію та вцільте її у знімок.


Час який ви обирайте для фото також вкрай важливий. Слід обирати час, коли сонце має максимально жовтий та приємний відтінок. Це година до заходу сонця. Саме тоді фото виходять чарівними та казковими. Для ще кращого ефекту варто додати насиченості вже при редагуванні фото. Це допоможе підкреслити атмосферу. Головне — у всьому мати міру.

Для створення гарного осіннього знімка варто скористатися реквізитом. В нашому випадку це може бути листя. Ви можете його підкидати, чи зібрати його в букет і тримати в руці. Додайте своєму фото динаміки. Можете знайти великий листок та сховатися за ним, це виглядає цікаво.


Не забувайте що гарно підібраний образ - запорука для гарного фото. Для того щоб передати осінню атмосферу одягайте пальто та теплий шарф, або ж просто в'язаний светр. Щоб додати ще тепла своєму знімку можна взяти якийсь зігріваючий напій. Це матиме затишний та теплий вигляд.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також Знай. ua писав, що відомий фотограф показала камеру iPhone 11 Pro в дії.

Нагадаємо, наречена "Холостяка" Добриніна потішила цікавість фанатів новим фото з коханим: "Ідеальні".

Також ми публікували яскраві фото з шикарного весілля Зіброва і відео, що викликало фурор в мережі.