Романтичного реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. Так, переможцем шоу стала дівчина на ім'я Даша Квіткова. Як виявилося, ще до фіналу зйомок парочка вже крутила роман, і Микита навіть запросив Дашу жити з ним.

В цей раз Квіткова показала миле фото з Микитою на романтичній босоногій прогулянці біля води. На ній біле плаття на гудзиках і білий капелюх у руці, а Микита одягнений у чорні укорочені брюки та чорну сорочку. Парочка прогулюється за руку, крокуючи по білому пуску. У підписі до фото Даша запропонувала фанатам позначити у коментарях тих, кого вони люблять, а сама зазначила Микиту. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.