Прибульці з Планети смерті приступили до підготовки фінального плану знищення людства та Землі. Відомий екстрасенс з США вирішив попередити вчених про те, що Нібіру готується до фатальної атаки на Землю.

Екстрасенс бачив у своїх видіннях кінець світу, викликаний планетою смерті. Про це розповідає інтернет видання Politeka.

За його словами він бачив масштабні руйнування, "Земля просто лопне немов кавун під тиском".
Нібіру готує фатальну атаку на Землю

"Нічого робити не потрібно, ми вже приречені і зробимо тільки гірше. Просто відпочиньте і проведіть час з близькими", – передав екстрасенс.

За словами ясновидця, кінець почнеться вже 3 жовтня, а закінчиться через 24 години.

Першим зробить вибух Йелоустоун, а за ним по черзі й інші викинуть свою магму і величезні хмари попелу. У наслідок цунамі міста поблизу океану будуть затоплені, в той час, як інші накриє магма від вулканів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нібіру готує фатальну атаку на Землю

Є шанс, що на Землі залишаться ті, що вижили, але за ними будуть відправлені інопланетні інквізитори, які в муках будуть катувати тих, що вижили і надалі зроблять кару останнього землянина. За словами ясновидця, Земля лопне і на її місце встане Нібіру, ​​яка буде харчуватися теплом Сонця.

Нібіру готує фатальну атаку на Землю

Екстрасенс впевнений, що марно готуватися до кінця світу, адже сховатися буде ніде. Експерти впевнені, що масова природна агонія буде викликана новітньою зброєю Нібіру, ​​яка зможе вплинути на ядро ​​Землі, тим самим викликавши незворотні наслідки.

Нібіру готує фатальну атаку на Землю

Також розглядається і інший варіант перебігу подій: прибульці з Нібіру підірвуть нашу планету, запустивши виверження земних супервулканів. Тоді вогняне пекло знищить людство.

Нагадаємо, раніше поруч з Планетою смерті було зафіксовано хмари

Як повідомляв портал "Знай.ua", супутник NASA помітив таємне світіння, яке налякало людство

Також "Знай.ua" писав, що астрономи отримали 3 млн. доларів за знімок чорної діри