Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть дуже виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

"Now I can really start dressin'"

У Twitter завирусился крутий мем, який дослівно перекладається як "нарешті осінь, я можу по-справжньому одягнутися". Суть його проста: через похолодання користувачі стали кидати картинки з поп-культурними героями і просто абсурдними персонажами в теплому одязі і підписувати цією фразой. Вийшло смішно і боляче одночасно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Актори vs Акторки

Останнім часом соцмережі захопив неймовірний мем, в якому з'ясовується, у яких акторів найбільше таланту. І, здається, чоловіки в цій справі сильно відстають від жінок. У будь-якому випадку, представники сильної статі програють своїм прекрасним колегам, адже універсальність, як показує практика, не їхня сильна сторона.