Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть дуже виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Post Malone побачив груди фанатки. Вираз його обличчя гідний мема

Прихильниця репера Post Malone підняла майку на концерті і привернула увагу кумира. Але хлопець був настільки не готовий до цього, що видав дуже мемний вираз обличчя. На ньому відразу позначилися і шок, і щастя. Фото було занадто яскравим для того щоб не стати шаблоном для різноманітних жартів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Користувачі помітили лякаючу деталь в епізоді "Губка Боб Квадратні Штани"

В новому епізоді мультсеріалу "Губка Боб Квадратні Штани" з'явилося відсилання до вірусної і жахливої розповіді під назвою "Самогубство Сквідварда". Історія — старий інтернет-мем, але дорослим, хто прочитав її, досі сняться кошмари.