Під нашою землею може існувати ціла підземна цивілізація. До такого висновку вчені прийшли через тунелі, які були побудовані ще до потопу.

Про це повідомляє інформаційне видання "dnpmag".

Вчені стверджують, що глибоко під землею може існувати незвідана цивілізація. На таку думку вчених наштовхнули тунелі, які розташовані в Ізраїлі. Адже всі вони були побудовані ще до потопу.

Вперше задумався про це американець Річард Шейвер, ще в далекому 1947 році. Він розповів, що в Німеччині та Швейцарії існують тунелі, які йдуть далеко вглиб. Але тоді ж неординарну теорію вченого ніхто не підтримав, і вона так і залишилася не перевіреною.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Деякі вчені заявили, що такі тунелі в давнину використовували для ритуалів, однак для цього вони все ж занадто глибокі.

Через деякий час, вже в 1977 році, американський супутник Еко-7 передав зображення темної плями правильної форми і величезного розміру, яке знаходилося під Північним полюсом.

Ще одним із доказів життя підземної цивілізації може бути сейсмічна активність. Однак, до сьогодні жодна з запропонованих теорій так і не була підтверджена.

Нагадаємо, раніше на Прикарпатті знайшли поселення давніх людей, - хто вони.

Також Знай.ua писав, що археологи знайшли безцінну знахідку, зберігалася 2000 років: мистецтво, яке не підвладне часу.