Загальні прикмети

Згідно прикметам, печіння обличчя свідчить про те, що людину активно хтось обговорює. А ось зрозуміти добре чи погано говорять про людину допоможе простий ритуал. Для цього потрібно провести золотим кільцем по щоці і спостерігати залишиться шкіра чистої або ж ні. Якщо чистою, то говорять хороше, а якщо залишився червоний слід, то погане.

До того ж, якщо горить права сторона обличчя, коли говорять добре, то найближчим часом йому зізнаються в коханні. А якщо ліворуч, то це означає, що хтось замислив недоброзичливе. Для цього наші предки застосовували різні замовляння від ворогів.

Також якщо печіння відбувається постійно і в один і той же час, то це вказує на таємного шанувальника.

Прикмети по днях тижня і часу

Понеділок - вказує на образу когось із родичів. Якщо печіння відбувається з ранку, то це до образу другої половинки, а до вечора — близького друга або подруги. Нічний ж вказує на невдоволення собою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ранок вівторка - компліменти або похвала на роботі. Увечері - настирливий залицяльник. Вночі – до хорошого розташуванню начальства.

Ранок середи - віщує значуще знайомство, або зустріч. У вечірній час доби –до знайомства з захоплюючим людиною. А от вночі – вказує на побачення з людиною, яка симпатизує вам.

Ранок четверга - сприятливі зміни в діловому середовищі. Увечері – вказує на зустріч з друзями, а вночі - благополучне вирішення складної проблеми.

Ранок п'ятниці - ревнощі і сумніви. Увечері - обіцяє неприємна розмова з коханим (-ою). Вночі - до сумнівів і складності зробити перший крок до мрії.

Ранок суботи – несприятливі розмови за спиною. Увечері - зрада колег по роботі. Вночі - невдоволені сусіди, які замишляють щось недобре.

Ранок неділі - до похвали. Увечері - зустріч з милими людьми. Вночі – до гідної винагороди.

Нагадаємо, що відомі повір'я, пов'язані з віником, які можуть покращить життя сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомі історія, традиція та прикмети на Покрову Пресвятої Богородиці 2019.

Також портал Знай.ua писав, що розповіли історію та народні прикмети Покрови.