Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть дуже виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Злий гусак з гри став новою зіркою інтернету

Гра Untitled Goose Game про злого гусака, що обожнює псувати життя людям, сподобалася багатьом користувачам соцмереж. Пернатий хуліган у ній як тільки не знущається над нещасними жителями села, але за це геймери від нього в захваті. Мемний п'єдестал крилатому був забезпечений.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Антоніо Бандерас пояснив популярність свого мема (немає)

Антоніо Бандерас в інтерв'ю зізнався, що не розуміє популярності мема з його участю. Кадри з фільму, де актор спочатку пильно дивиться на монітор, а потім відкидається на спинку крісла і посміхається, стали популярним демотиватором серед молоді.