Якщо ви сумуєте за своїми пухнастими друзями, коли їдете подорожувати, то у нас для вас гарна новина - ми можемо запропонувати ідеальну роботу для вас у Великобританії.

Британський сервіс бронювання житла Snaptrip розшукує двох власників собак, які будуть протягом року подорожувати зі своїми улюбленцями по Великій Британії. Головне завдання для мандрівників - писати відгуки на dog-friendly про те, наскільки житло підходить для собак. Про таку вельми цікаву вакансію повідомляє Lonely Planet.

Сервіс Snaptrip пропонує 36 000 котеджів з умовами для до собак. Шукають пса-інфлюенсера, який разом із господарем відвідає 10 готелів протягом 12 місяців.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому є й інші вимоги. Так, Snaptrip розшукує двох собак: одного віком від 6 місяців до трьох років, а другого – від 4 до 10 років. Вони мають комфортно почуватися в подорожах, не мати проблем зі здоров’ям, бути фотогенічними та вільно почуватися перед камерою.

Господарі собак мають бути уважними до деталей і вміти добре писати.

Якщо вас оберуть на цю вакансію, ви повинні писати будете детальні огляди житла та робити гарні фото. За кожен огляд вам платитимуть 300 фунтів стерлінгів (337 євро). А всі витрати на проживання і переїзди покриватиме компанія.

В огляді потрібно буде описати кожне житло в 500 словах, оцінюючи його за критеріями задоволення для собак, практичності, доступу до місця для прогулянки та зручних для собак закладів, таких як паби та садові приміщення.

Нагадаємо, викинутий на вулицю пес знайшов роботу в Нацгвардії.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені з'ясували, що собаки можуть розрізняти ненадійних людей

Також Знай.ua писав, вчені змогли дізнатися, чи любить вас ваша кішка.