В Австралії серфер просто займався на воді своїм звичайним хобі, як раптом з нізвідки з'явилася небезпека. Чоловік сидів на дошці і не знав про наближення небезпеки. На щастя, його вдалося врятувати оператору, який керував дроном і зміг навіть зафіксувати цей момент.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував любитель квадрокоптерів Крістофер Джой в мережі Twitter. Відомо, що випадок стався в штаті Новий Південний Уельс.

"Сьогодні на Веррі Біч ця велика акула наближалася до серферу, і я використав акустичну систему мого дрона, щоб попередити його. Подивіться, як він дивиться на дрон, потім кидається геть, гребе руками", – описав ситуацію чоловік.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

На кадрах видно, як велика акула довжиною приблизно 3,5 метра пливе в бік чоловіка, відпочиваючого на дошці для серфінгу. Оператор активував динамік на дроні, щоб зробити попередження. Серфер відразу звернув увагу на дрон і поплив до берега. Акула попливла в іншу сторону.

Нагадаємо, Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента: "Але запитань дуже багато".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів про зустрічі з ветеранами та радикалами.

Знай.uа писав, Зеленський представить Одещині нового губернатора: що відомо про Максима Куцом.