Відносини з однокласниками не завжди складаються так, якби того хотілося. Деколи все може закінчитися навіть плачевно. В анімаційній історії на You Tube дівчина Настя розповіла свою реальну шкільну історію.

Настя розповіла, що до одного моменту вона була дуже наївною дівчинкою, в результаті її використовував весь клас. Настя дуже добре вчилася на противагу однокласникам, які вели не зовсім правильний спосіб життя: пили, гуляли ночами і навіть вживали наркотики.

Наївних школярів застерегли, яких друзів треба остерігатися

Щоб завести друзів у своєму класі Настя виконувала всі забаганки однокласників: писала замість них їхні домашні роботи, допомагала всьому класу на контрольних. Дівчина надіялася, що таким чином зможе подружитися з ними.

Одного разу школярка зрозуміла, що за ту кількість допомоги, яку вона надавала своїм так званим друзям, вони мали би бути найкращими друзями. Та в дійсності однокласники навіть в кіно ніколи її не кликали. Настя зрозуміла, що її просто використали. Тож вона прийняла рішення всім відмовляти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Почувши від дівчини відмову, однокласники накинулися на неї з агресією. Дівчина була у такому відчаї, що зі сльозами побігла додому. Там у неї все випитав батько і злий пішов у школу на останній урок.

Наступного дня Настя була здивована – однокласники віталися із нею і навіть вибачалися, ніхто не ставив до неї вимог. Все було добре, але дівчина розуміла, що ставлення однокласників фальшиве та наігране.

Через деякий час Настя знайшла собі друзів серед школярів з іншого класу і лише тоді зрозуміла, якою може бути справжня дружба. Між ними все складалося по-іншому та дружніше. А однокласники в результаті залишилися лише однокласниками – і не більше того.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч на власному прикладі показала, як боротися із булінгом у школі

Як повідомляв портал "Знай.ua", харківським школярам запропонували оригінальний експеримент

Також "Знай.ua" писав, що у Франківську озвірілі малолітки розправилися з подругою заради відео