Супервулкан Йеллоустоун може знищити екосистему навколо Криму лише через 50 років. Це відбудеться через зміщення магнітних полюсів.

Дослідники відзначають, що в Криму катастрофічно порушена гравітація в Криму. Тому природа знаходиться в небезпеці. Криму пророкують повне зникнення з карти Землі через 50 років.

Доктор геології підкреслив, що причиною для такого серйозного заяви стало підтвердження вченими зміщення північного магнітного полюса. Уточнюється, що це не про географічну константі, а про невидиме поле, яке здатне впливати на зв'язок, комунікації та самопочуття людей.

В балансі планети найближчим часом варто очікувати перевороту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Гравітаційна аномалія - це норма для США, Перу і Чилі. Росія ж вперше зіткнеться з незвіданим станом. Крим виявиться під ударом нової хвилі. Зміщення полюсів спричиняє дисбаланс і в "роботу і сон" вулканів і геосистеми. Згідно комп'ютерної моделі, Йеллоустоун "вилізе боком" Росії. Гравітаційна аномалія перетворить Чорне море в гейзер. Сукупність газу і пилу просочиться з США по підземних каналах ближче до Євразії. Епіцентром, згідно константам фізичних законів стане Крим", - висловився експерт в галузі геології.

Нагадаємо, у Карпатах вибухнув вулкан.

Як повідомляв Знай. ua, Землю поглине вогненна пекло, жовтень не настане.

Також Знай. ua писав, що як людство зможе існувати в умовах апокаліпсису та ядерної зими.