Відомий американський бренд спортивного одягу і аксесуарів компанія Nike дозволила фірмі MSCHF зі своєї продукції зробити обмежену серію кросівок, яка отримала назву "Взуття Ісуса".

Творці говорять, що підошва взуття заповнена святою водою, а ціна однієї пари – $3 тисячі.

Відомо також, що кросівки MSCHF змайстрували з перероблених Nike Air Max 97s. До речі, компанія Nike не брала участь у створенні взуття. Про це пише видання New York Post.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Взуття Ісуса" розкупили за лічені хвилини, незважаючи на величезну ціну. У компанії стверджують, що кросівки благословив священик. Нам було цікаво, як би виглядала колаборація з Ісусом Христом?", – сказав один із засновників кросівок.

Дизайнери взяли за основу класичну модель кросівок, наповнили прозору підошву святою водою з річки Йордан і пофарбували її, щоб рідина була помітнішою.

Нагадаємо, український гімнаст Верняєв завоював першу медаль для України на Чемпіонаті світу.

Як повідомляв Знай.uа Галкін у вузеньких плавках показав спортивне тіло і дещо ще: "Оце чоловік!".

Знай.uа писав, вранці гасять вогонь, ввечері — розпалюють: найсексуальніші пожежники світу знялися топлес, незабутні фото.