Вперше харчування на борту літака представили 11 жовтня 1919 року. Тоді авіакомпанія Handley Page Transport впровадила нову послугу на рейсі Лондон — Париж. Тоді це стало революційним подією.

Однак зараз харчування в авіарейсах сприймається як само собою разумевшееся. Однак стандарти чистоти там порушують набагато частіше, ніж можуть підозрювати пасажири.

Працівники, які вивозять з літака відходи, ще й збирають комплекти їжі для наступного рейсу, при цьому вони нерідко забувають міняти рукавички.

Часто чай і кава для пасажирів готується із звичайної водопровідної води, яка не проходить додаткову чистку. До того ж резервуари для її зберігання миють вкрай рідко.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зовнішній вигляд страв може виглядати дуже неапетитно. До того ж, якщо ви вегетаріанець, вам може просто бути нічого з'їсти в рейсі.

М'ясоїди ж не застраховані від несподіваних і неприємних знахідок у своїй їжі. Так, один пасажир поскаржився на таргана у своїй їжі.

Не секрет, що харчування для польотів готують заздалегідь на землі, а в польоті лише розморожують. Однак деякі обіди чекають своєї години цілий рік або більше.

Нагадаємо, у Львові птиці відправляють літаки на екстрені посадки, і це не жарт.

Як повідомляв Знай. ua, у Ризі Wizz Air "втратив" українців.

Також Знай. ua писав, що харківський аеропорт взяв в заручники десятки пасажирів.