Стало відомо, що в рамках Всесвітнього дня психічного здоров'я принц Гаррі відвідав Ноттингемскую академію і передав голосове повідомлення від своєї дружини 14-річній Алейні Генк, у якої виявили пухлину головного мозку. Меган Маркл спілкувалася з нею протягом двох років.

На сьогоднішній день Алейна відновлюється після пройденої терапії.

"Я пишу Меган вже близько двох років, і вона передала мені голосове повідомлення, яке я прослухала на телефоні Гаррі. Вона побажала мені всього хорошого. Це було дивно. Це унікальна можливість з усіх, що я встигла отримати у своєму житті. Він обійняв мене. Він зовсім не такий, як я уявляла", — поділилася Генк.

Більш того, Алейна вирішила подарувати принцу Гаррі і Меган Меган плюшеву собачку для їх сина Арчі, з-за якого королівська пара не висипається.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна
Показати ще

Також герцог Сассекский зізнався, що йому дуже сподобався подарунок.

Нагадаємо, що відбулася зустріч британського співака Еда Ширана і принца Гаррі. Візит був присвячений Дню психічного здоров'я, який відзначається 10 жовтня.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі і Меган Маркл замислюються над тим, щоб зробити Канаду своїм будинком і розглядають переїзд в цю країну в майбутньому.

Також портал Знай.ua писав, що дружина принца Гаррі герцогиня Сассекская Меган Маркл нещодавно народила сина Арчі. Хлопчикові ще немає і пів року, однак подейкують, що Вона знову вагітна.