Американська пара Адам Тайсон і Блер Харді з штату Огайо зіграла оригінальне весілля. Так, головний атребут, букет нареченої, виявився повністю їстівним і, до того ж, дуже смачним.

Знаючи, що Блер - велика любителька фастфуду, її подружка Дженна Спетц підготувала їй букет з курних нагетсів. Щаслива невестна вирішила поласувати "квітами" відразу після тосту на честь молодят, хоча її наречений, схоже, був від цього не в захваті.

Варто відзначити, що на весіллі гостям подавали вишукані страви, а сама наречена замовила собі тарілку з фастфудом. Саме тому оригінальний букет її так порадував.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Реакція Блер була просто безцінною. Вона розпливлася в усмішці від вуха до вуха і захихотіла", - розповіла Дженна місцевому виданню.

Нагадаємо, красунчики з конкурсу Mister Global показали себе у всій красі.

Як повідомляв портал Знай.uа, які труднощі чекають на кожен знак Зодіаку в найбільш непередбачуваний період року.

Також портал Знай.ua писав, 6 звичок, які відрізняють багатих людей від бідних.