Кінець жовтня стане по-справжньому доленосних для деяких знаків зодіаку. Про тих, у кого в житті відбудуться несподівані і приємні зміни, розповів відомий астролог Павло Глоба.

ЛЕВАМ вдасться розкласти накопичені проблеми і насолодитися бонусами за минулі праці й заслуги. Астролог вважає, що наприкінці жовтня до Левам прийде справжнє і заслужене визнання. Тим не менш, Глоба не рекомендує спочивати на лаврах і розслаблятися. Щоб закріпити успіх кінця жовтня доведеться ще трохи попрацювати.

КОЗЕРОГИ можуть помітити, що в кінці жовтня у них все йде не за планом. Однак ці зміни будуть вдалими. Так, вони можуть різко змінити місце роботи або знайти нових вірних друзів. У будь-якому випадку, Павло Глоба впевнений, що будь-які зміни останніх днів жовтня підуть Козерогам лише на користь. Також астролог нагадав представникам знака, що в цей період важливо пам'ятати про сім'ю.

Нагадаємо, інтроверти і екстраверти за знаком Зодіаку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, як вижити у складному періоді і що треба знати про "людей-запальничках".

Також Знай. ua писав, що астролог назвав три знака Зодіаку, які розбагатіють до кінця жовтня - хто ці щасливчики.