Уже зовсім скоро над Україною зійде "небезпечний" молодий місяць, який запустить "руйнівні програми". Про це розповіли астрологи.

Коли чекати молодик у вересні 2019

Хвилюватися про свій стан та стосунки доведеться уже 28 вересня о 21:26. Оскільки явище відбудеться в знаку Зодіаку Терези, багато українців матимуть змогу відкрити в собі творчі сили та здібності, які навіть можуть принести грошову винагороду.

Що можна і чого не можна робити у цей день

Астрологи вважають, что молодик - час, коли сили покидають людину, тому більшість радить не навантажувати себе фізично у цей день і якомога менше стресувати. Найкраще провести день молодика у розслабленому темпі та настрої, відпочивати, прийняти ванну та послухати улюблену музику.

У цю фазу Місяця забороняється одружуватися, позичати гроші, шукати нову роботу, планувати операції та змінювати зовнішність. Також астрологи радять утриматися від великих покупок.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чого очікувати від молодика різним знакам Зодіаку

Земні знаки (Тельці, Діви та Козероги)

У цей день вам необхідно зрушити з мертвої точки та поменше акцентувати увагу на дрібницях. Головне - почати рухатися. Ці знаки Зодіаку, особливо Діви, можуть залишитися незадоволені результатом, проте варто проявити ініціативу.

Вогненні знаки (Овен, Лев, Стрілець)

У день молодика вони почнуть вирішувати грошові проблеме, через що їм варто бути особливо обережними. Уникайте імпульсивності та конфліктів.

Повітряні знаки (Близнюки, Терези, Водолій)

Вони зможуть сказати остаточне "прощавай" усьому зайвому, навчаться на власних помилках та позбудуться негативу. Зірки підготували їм особливий подарунок у цей день - популярність.

Водні заки ( Рак, Скорпіон, Риби)

Фортуна буде явно на їхньому боці. Успіх у всіх починаннях для представників цих знаків Зодіаку гарантований. Настане прекрасний грошовий період, в коханні також чекає удача.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені.

Також Знай.ua писав, що вплине на курс долара впродовж осені?