Користувачі мережі вже декілька днів активно обговорюють фото "привида" дівчини. Світлина була опублікована користувачкою під ніком ScummyMoney на платформі Reddit.

На знімку видно напівпрозорий силует дівчини, яка сидить в кріслі. Вона одягнена в білу куртку, гетри та кросівки, а руки тримає перед собою.

Автор знімка додала до моторошної світлини опис. Дівчина розповіла, що це вона сидить навпроти скла. Крісло в іншій кімнаті випадково збіглося з її відображенням, і склалося враження, що вона "сидить" саме на ньому. Однак навіть пояснення дівчини не завадило багатьом користувачам злякатися - багато людей переконані, що на фото саме привид. Адже виглядає дрсить реалістично...

"Це не оптична ілюзія - це реально привид! Хіба ж не видно?!; чого тільки не побачиш в інтернеті; треба показати коханому перед сном - можливо, буде боятися ходити на кухню; що тут незвичного? це ж проста дівчина", - сперечаються користувачі в мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Багато користувачів зазначили, що світлина їх по-справжньому лякає. Усього за день фото зібрало понад 103 тисячі лайків і понад тисячу коментарів людей, які вірять у потойбіччя.

Нагадаємо, мати виявила дитину-примару на ліжку свого сина, що лежав поруч: "Я вб'ю його".

Як повідомляв Знай.uа Хеллоуїн 2019 як відсвяткувати в Києві День всіх святих.