Відомий астролог Павло Глоба розповів, яким знакам Зодіаку посміхнеться удача до кінця 2019 року. Несподівані приємні сюрпризи від фортуни чекають трьох представників зодіакального кола.

Глоба пояснив, як цим знакам привернути удачу, утримати її та не пропустити повз себе допомогу зірок.

Близнюки

З другої половини листопада і до кінця 2019 року для Близнюків почнеться доленосний період. Вас може очікувати кар'єрний ріст найближчим часом. Вам потрібно проявити свої амбіції та цілеспрямованість, старанно виконати роботу, і тоді вам обов'язково пощастить. Не виключено, що ви отримаєте фінансову надбавку або велику премію. Глоба радить не давати в борг у листопаді - ці гроші повернуть вам не скоро.

На початку грудня самотні представники знаку зможу знайти свою другу половину. Вірте в себе і не бійтеся знайомитися з новими людьми, відвідувати вечірки та заходи. Астролог закликає Близнюків проявляти більше ініціативи у відповідь на доброту та інтерес інших людей.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Діви

До кінця 2019 року у Дів видався прекрасний шанс, щоб розкрити всі свої таланти. Вам вистачить позитивного настрою та енергії, щоб втілити в життя всі ваші навіть найсміливіші плани. І вам навіть не доведеться докладати особливих зусиль. Зірки допоможуть вам змінити своє життя на краще - з'являться нові перспективи, за які ви сміливо можете братися. Зміни також позитивно відіб'ються на вашому гаманці.

Глоба попереджає, що все хороше можуть затьмарити недоброзичливці, які дадуть вам погані поради, щоб збити вас зі шляху. Запитуйте краще ради у рідних і близьких.

Кінець грудня та новорічні свята стануть найщасливішим періодом для Дів.

Риби

Зірки підготували для Риб чудові сюрпризи до кінця року. У фінансах і любові можуть початися абсолютно разючі зміни. У грудні у вас з'явиться чимало прибуткових можливостей. В тому числі, варіанти для інвестування. Гарненько обміркуйте запропоновані варіанти та вибирайте найкращий. На роботі краще не братися за кілька справ одночасно, а на відмінно виконати якусь одну задачу.

Риби, які ще не з'єднані зі своєю другою половинкою путами шлюбу, зможуть вийти на новий рівень стосунків. А самотні Риби можуть нарешті знайти свою пару. Кінець року подарує вам багато нового, тому не бійтеся і проявляйте рішучість.

Нагадаємо, раніше гороскоп на тиждень 28 жовтня - 3 листопада для всіх знаків Зодіаку: хто залишиться за бортом.

Також Знай.ua писав про 2020 рік Білого Щура: як привернути успіх і уникнути проблем, поради астрологів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, яким знакам Зодіаку потрібно поберегти себе у листопаді.