Деяким знакам Зодіаку до кінця року казково пофартить у фінансовому плані. Такий прогноз оприлюднив відомий астролог Павло Глоба.

За словами астролога, представники, які ходять під трьома заступниками, можуть розраховувати на прибуток або підвищення. Серед щасливчиків телець, лев, стрілець.

Телець

Тельці розумно вкладуть свої заощадження і примножать їх в рази завдяки відмінній інтуїції. Удача триматиме руку на плечі цього знаку Зодіаку. Деякі матеріальні питання вирішаться самі собою. А до грудня вони зможуть зробити велику покупку, яка принесе масу задоволення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Лев

Левам дуже пощастить вже найближчим часом. Їхнє матеріальне становище раптово покращиться. Можливо, це буде довгоочікуване підвищення або нагорода за масштабний проект. Але успіх гарантований тільки в тому випадку, якщо цей знак Зодіаку докладе максимум зусиль. Приємно, що дохід може принести навіть хобі.

Стрілець

Навіть якщо зараз Стрілець знаходиться на межі фінансового краху, зовсім скоро становище може різко змінитися. Робота почне приносити більше прибутку, а можливо навіть і підвищення. Потрібно тільки відкинути емоції та приймати обдумані рішення.

Нагадаємо, раніше гороскоп на тиждень 28 жовтня - 3 листопада для всіх знаків Зодіаку: хто залишиться за бортом.

Також Знай.ua писав про 2020 рік Білого Щура: як привернути успіх і уникнути проблем, поради астрологів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, яким знакам Зодіаку потрібно поберегти себе у листопаді.