Відомий астролог Павло Глоба розповів в прогнозі, кому з представників знаків Зодіаку пощастить зустріти свою другу половинку до кінця 2019 року. Глоба назвав три знаки зодіакального кола, які будуть купатися в любові в останні місяці року.

Раки

Перед початком 2020 року на Раків зваляться раптові зміни в особистому житті, про які вони вже давно мріяли. Ви зможете запросто притягувати до себе увагу протилежної статі. Для Раків, які вже живуть у шлюбі зі своєю другою половинкою, зірки підготували другий медовий місяць. А ті, хто поки самотній, зможуть знайти тих, з ким далі підуть по життю. На роботі все буде добре і спокійно, так що не бійтеся віддатися почуттям.

Леви

Леви захочуть нових емоцій і вражень, а Павло Глоба стверджує, що ваші мрії до кінця року обов'язково збудуться. Самотні Леви можуть і оком не встигнути моргнути, як вже розпишуться зі своєю знайденої другою половинкою. Ваші любовні пригоди під кінець 2019 року перетворяться на справжню казку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Козероги

Впертим і працьовитим Козерогам астролог радить відволіктися від кар'єри та зайнятися особистим життям. Тим, у кого є сім'я, потрібно придивитися до своєї другої половинки - ви відкриєте для себе нові грані. А ось "наліво" астролог рекомендує ні в якому разі не ходити та не дивитися - там ви справжньої любові зараз не знайдете, а вірного партнера втратите.

Нагадаємо, раніше гороскоп на тиждень 28 жовтня - 3 листопада для всіх знаків Зодіаку: хто залишиться за бортом.

Також Знай.ua писав про 2020 рік Білого Щура: як привернути успіх і уникнути проблем, поради астрологів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, яким знакам Зодіаку потрібно поберегти себе у листопаді.