Минулого тижня на телеканалі СТБ відбувся десятий випуск самого вагомого проекту країни "Зважені та щасливі". Ведуча – Аніта Луценко. Тренери – Марина Боржемська, Іраклі Макацарія. Так як минулого тижня Тарас з жовтої команди порушив графік вибування учасників, цього тижня повинна була покинути проект дівчина. На голосуванні учасники вирішили залишити в проекті Аню. Несподівано для всіх Наташа з рожевої команди на десятому тижні відправилася додому.

"Зважені та щасливі" (фото: прес-служба СТБ)
"Зважені та щасливі" (фото: прес-служба СТБ)

На ток-шоу "Зважся!" Наташа вразила всіх своїм результатом. Не тільки зовнішнім, але й внутрішнім.

"Обожнюю Наташу як мінімум за те, що вона з зарозумілої панянки і грубої хамки перетворилася на красуню, яка вміє говорити і бачити себе зі сторони. Кожен раз, коли Наташа дивиться на себе "колишню" вона здригається і їй реально соромно за себе, але класно, коли людина змогла це побачити і змінити", - поділилася своїми враженнями в соц мережах Аніта Луценко.

"Зважені та щасливі" (фото: прес-служба СТБ)
"Зважені та щасливі" (фото: прес-служба СТБ)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Незважаючи на те, що Наташа покинула проект в одинадцятому випуску, кожен рік у таборі схуднення проходить тиждень повернення учасників. Всі, що вибули, можуть поборотися за те, щоб повернутися на проект. Чи зможе Наташа з рожевої команди знову худнути в таборі, побачимо вже цього четверга.

"Зважені та щасливі" (фото: прес-служба СТБ)
"Зважені та щасливі" (фото: прес-служба СТБ)

Наташа прийшла на проект з вагою 118 кг, на ток-шоу "Зважся!" ваги показали 77 кг! Тобто, вона вже скинула 41 кг. Який же результат Наташа покаже у фіналі, можемо тільки уявити.

Нагадаємо, відомий танцівник Євген Кот, який зараз бере участь у проекті "Танці з зірками", зізнався, як його дружина реагує і не ревнує до партнерки по танцполу.

Як повідомляв Знай.uа в десятому випуску третього сезону "Топ-моделі по-українськи" за право залишитися на проекті змагалися Катерина Чечеленко і Єлизавета Безкровна.

Також Знай.uа писав, що Наталія Могилевська і Влад Яма повернулися на "Танці з зірками".