Перед новорічними святами люди найчастіше виходять за рамки запланованого бюджету. Проте можна заздалегідь продумати деякі моменти і значно заощадити на святкуванні, щоб не залишитися 1 січня з порожнім гаманцем.

Самий простий і веселий спосіб заощадити гроші в Новий рік – відзначити його в компанії друзів у когось вдома. Відповідно і святковий стіл, як і оплата напоїв буде навпіл. Потрібно заздалегідь обговорити страви, які сподобаються всім.

Не варто робити великі запаси дорогого алкоголю. Краще віддати перевагу парі пляшок пристойного шампанського. Звертайте увагу на акції, адже в цей період можна вдало придбати навіть найвишуканіші і улюблені напої.

Новий рік, escapemgz
Новий рік, escapemgz

Заощадити гроші на Новий рік допоможе звичка не звертати увагу на новорічну рекламу, маркетингові активності великих компаній. Для цього допоможуть покупки в інтернеті, де можна уникнути зайвих спокус і не піддатися імпульсивних покупок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Важливим моментом буде не залишати все на останній момент. Напередодні Нового року магазини підвищують ціни на найпопулярніші продукти. Тому варто завбачливо і своєчасно підходити до новорічного шопінгу.

Нагадаємо, названі знаки зодіаку, яких чекають серйозні зміни в 2020 році.

Як повідомляв Знай. ua, скільки днів українці відпочиватимуть.

Також Знай. ua писав, що астролог перетворив на пил всі прогнози синоптиків на Новий Рік.