Кожен прекрасно знає, що сміх продовжує життя, а посмішка зможе розвіяти похмурість навіть самого складного дня. Особливо в той час, коли на вулиці вогкий і мінливий листопад. Ми вибрали декілька актуальних мемів, щоб підняти вам настрій і зарядити позитивом на залишок дня.

Злий чорний кіт ЪУЪ

Цей мем з'явився вже давно, але в інтернеті його популярність так і не вщухає. Оригінальний мем - спотворене зображення незадоволеного чорного кота. Творцеві мема здалося, що така картинка ідеально передає звук "ъуъ", що не можна вимовити, який стали асоціювати з неможливістю щось зробити або ситуаціями, коли просто не вистачає слів.

Мем, Memepedia
Мем, Memepedia

Мем, Memepedia
Мем, Memepedia

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мем, Memepedia
Мем, Memepedia

Чікібамбоні

Величезної популярності в останні кілька днів почав набувати мем "чікібамбоні". Він з'явився у популярної гри Minecraft, а словом "чікібамбоні" підписують скріншот з білою вівцею з гри. Мем означає щось, що вам подобається, вас влаштовує, добре вийшло або використовуватися в іронічному ключі - коли ситуація вам зовсім неприємна, залежить від контексту.

Мем, Memepedia
Мем, Memepedia

Мем, Memepedia
Мем, Memepedia

Нагадаємо, раніше чому гуси летять клином: люди були б сильнішими, якби взяли приклад з птахів.

Також Знай.uа писав гороскоп на 2020 рік Білого пацюка для всіх знаків Зодіаку: кому варто поберегти здоров'я.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що кішка врятувала малюка: як пухнаста улюблениця замінила дитині матір.