Цими днями відомий астролог Павло Глоба поділився свіжим гороскопом. Відтак, він назвав трьох щасливчиків, для яких рік щура принесе справжній фінансовий успіх.

Близнюки

Близнюкам 2020 рік передбачається вдалим. Гроші для представників цього знаку Зодіаку повинні приходити легко і без ускладнень. Однак, щоб все пройшло без ускладнень у фінансовому плані, близнюкам необхідно дуже детально підбирати нові ділові пропозиції. Адже необдумані та ризиковані кроки можуть позбавити близнюків стабільного джерела доходів, яке існує в даний час.

Гроші, фото
Гроші, фото

Терези

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

У новому році представників цього знаку Зодіаку чекають значні зміни. Так, терези мріють, що новий рік принесе їм гроші і різноманітні матеріальні блага. Зірки обіцяють терезам вигідну ділову пропозицію, яка дозволить поїхати в цікаву відрядження за кордон. Але треба буде добре попрацювати, щоб добитися прихильності начальства. Терезам не варто вступати в конфліктні ситуації на роботі, щоб не зіпсувати собі кар'єру.

Водолій

Водоліям передбачають, що все відбудеться навесні 2020 року. Відтак, квітні-травні водолії можуть розраховувати на серйозний грошовий приз. Може так статися, що дорогий подарунок вам подарують дуже близькі люди, або поталанить у лотереї. Але все ж не варто витрачати багато грошей даремно, а краще їх вкладати з розумом і робити заощадження, які в майбутньому можна буде примножити або вкласти у вигідну справу.

Нагадаємо, раніше нерішучі скиглії і "соплежуї": астрологи назвали найслабші знаки Зодіаку серед чоловіків.

Також Знай.uа писав про гороскоп на 2020 рік Білого пацюка для всіх знаків Зодіаку: кому варто поберегти здоров'я.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зірки розповіли, яким знакам Зодіаку небо наповнить кишеню в листопаді: хто ці щасливчики-багатії.