Числа правлять світом, вважають нумерологи. Не погодитися з ними важко, адже числа оточують нас всюди. А тому особливі дати мають особливу енергетику і мають важливе значення в житті кожної людини. 11 листопада (11.11) відноситься якраз до такої дати.

Дзеркальні дати - особливі дні, в які енергетичний фон дуже потужний, кажуть нумерологи.

У день 11 листопада - 11.11- світом правитиме число 2. Дата двічі дзеркальна, оскільки з кожного боку стоять по дві Одиниці. Дві Одиниці дають в сумі Двійку, яка володіє дуже важливими властивостями - допомагає вирішувати людям особисті проблеми, фокусуватися на важливих справах, на обов'язках. У такі дні можна займатися духовними пошуками та практиками, кажуть нумерологи. Прислухайтеся до їхніх порад, і життя стане кращим і більш наповненим.

Як привернути багатство і успіх 11 листопада

Тема грошей, роботи і фінансового успіху завжди на першому місці для більшості людей. Коли світом править Двійка, удача в цій сфері неминуча для двох типів людей: егоїстів і прагматиків.

Нумерологи настійно рекомендують не витрачати багато свого часу на допомогу оточуючим. Це повинен бути обмін люб'язностями, а не чистий альтруїзм.

У такі дні дуже добре вписуються різні грошові ритуали. Більш того, на наступний день очікується повний місяць, тому подібні обряди будуть подвійно актуальними.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

ритуал з монетами, фото Getty Images

Так, можна провести простий ритуал з монетами. Вам необхідно взяти пару-трійку монет, загорнути їх в банкноту і покласти в горщик із землею, де росте квітка чи інша рослина. Зробити це потрібно вранці. При цьому слід прочитати замовляння: "Нехай гроші ростуть і успіх приходить, а невдача і страх в землі залишаються. Нехай мене щастя і віра знаходять, а гроші водоспадом нехай проливаютиься". Увечері того ж дня банкноту і монети потрібно дістати і прочитати замовляння ще раз, після чого витратити гроші, не забираючи їх у гаманець.

Як привернути кохання 11.11

Це не найкращий день для проведення його поруч з коханою людиною, тому що сьогодні буде багато справ, які вимагають швидкого рішення. З іншого боку, в такі періоди дуже вдало складаються обставини для тих, хто перебуває в пошуках кохання.

Це ідеальний час для нових знайомств, для романтичних побачень і любовних пригод. Двійка пробуджує інтерес самотніх людей один до одного, допомагає знаходити спільну мову.

Можна знайомитися, але не варто квапити події. Це прекрасний час для того, щоб справити приємне перше враження.

Найкращий ритуал на цей день - виконання любовного бажання. Для цього потрібно записати його на аркуші паперу, а потім спалити його. Попіл необхідно розвіяти за вітром. Якщо вам подобається людина, то можна написати просто його ім'я.

Якщо ви в активних пошуках, то можна сформулювати бажання так: "хочу великого кохання", "хочу чоловіка" і так далі. Двійка - число егоїстів і одинаків, але воно все одно символізує пару, так що можна знайти її саме сьогодні.

Любовна сфера відійде на другий план, але це не означає, що вона втратить важливість 11 листопада. Це понеділок, а по понеділках переважає особлива енергетика, настроює нас на робочий лад, на початок якихось важливих справ. 11.11 - дуже незвичайна дзеркальна дата, що підвищує шанси людей знайти щастя.

Як повідомляв Знай.uа астрологи назвали щасливчиків, яких накриє грошова лавина у 2020 році.

Також Знай.uа писав, 12 листопада буде повня, астрологи розказали, як залучити удачу всім знакам Зодіаку