Члени екіпажів британських авіакомпаній поділилися найбільш дивними історіями, свідками яких персонал став під час перельотів. Пасажири неодноразово поводилися дуже дивно під час рейсів.

Одна стюардеса розповіла, як стала свідком дуже дивної поведінки пасажира. Чоловік, намагаючись заснути під час перельоту, надів на очі не маску для сну, а гігієнічну прокладку. Також вона згадала випадок, коли пасажирка літака займалася йогою в проході між кріслами, використовуючи для розтяжки одне з них.

Екіпаж літака, фото: Senfil.net
Екіпаж літака, фото: Senfil.net

Увагу членів екіпажу привернула й жінка, яка сіла на борт літака з бігуді на волоссі. Крім того, пасажирка виглядала втомленою та неохайною, на обличчі не було макіяжу. Проте незадовго до посадки літака, вона провела якийсь час у вбиральні й вийшла звідти "жінкою із зачіскою, красивим макіяжем, на підборах і в шикарній сукні".

Інша стюардеса розповіла про пару мандрівників, котрі придбали пляшку безмитного коньяку вартістю понад 100 доларів. Однак після приземлення виявилося, що дорога покупка залишилася покинутою на борту літака.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Стюардеси, фото: tripway.com
Стюардеси, фото: tripway.com

Нагадаємо, раніше пояснили, чому МАУ програє лоукостам

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ілон Маск назвав вартість подорожі на Місяць

Також "Знай.ua" писав, що великий авіаперевізник замовив тисячу важливих маршрутів