Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa створила своїм пасажирам серйозні проблеми. Компанія скасувала близько 1300 рейсів, які повинні були відбудуться 7 і 8 листопада. Скасування рейсів сталося через страйк працівників перевізника, а саме бортпровідників компанії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання DW.

Авіакомпанія Lufthansa, Fortune
Авіакомпанія Lufthansa, Fortune

За інформацією журналістів, скасування рейсів вплине на 180 тис. пасажирів Lufthansa. Страйк поставив хрест на рейси, які здійснюються з німецьких аеропортів, у тому числі трансконтинентальні перельоти з Франкфурта-на-Майні та Мюнхена.

Так, 7 листопада скасовано 700 рейсів, 8 листопада – 600. Ця кількість рейсів становить менше половини від загальних 3000 польотів, які Lufthansa і її партнери планували в ці два дні. Страйк бортпровідників відбудеться, незважаючи на юридичні зусилля Lufthansa зупинити його.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом по дорозі до СІЗО втік головоріз Путіна: особливі прикмети і фото.

Як повідомляв Знай.uа знаменитій російській артистці заборонили в'їзд до України: полетіла зворотним рейсом.

Знай.uа писав, Порошенко вилетів до Харкова економ-класом: "Смішно пишатися і таке постити".