У жовтні з України почнуть літати літаки дочірньої авіакомпанії Lufthansa Group – Brussels Airlines. Цю інформацію на прес-конференції в Києві повідомив генеральний директор Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані і Туркменістані Рене Койнзак, передає ТСН.

"Перший рейс відбудеться 17 жовтня. Це буде маршрут Брюссель – Київ, що для нас дуже важливо", - заявив гендиректор.

Рене Койнзак також зазначив, що авіакомпанія Brussels Airlines має ряд пропозицій щодо рейсів з України в країни Африки, що також створить додаткові можливості для українських громадян.

Зазначимо, що Brussels Airlines входить до складу великої групи авіаперевізників Lufthansa, яка вже здійснює рейси зі Львова, Києва, Одеси і Дніпра.

Brussels Airlines

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Austrian Airlines буде літати в Україну частіше. Австрійська авіакомпанія розширює свою присутність на лінії Київ-Відень в зимовому сезоні. Авіакомпанія має намір виконувати між столицями України та Австрії до 16 рейсів на тиждень, у той час як зараз авіаперевізник літає 13 разів в тиждень. Порівняно з минулим зимовим сезоном 2017/2018, в цьому зимовому сезоні число польотів буде збільшено на п'ять у тиждень.

Опублікований розклад передбачає, що в деякі дні Austrian Airlines буде літати на лінії Київ-Відень по три рази в день. Збільшення числа рейсів до Києва відбудеться на тлі стратегії авіакомпанії за значного розширення присутності в Європі.

Austrian Airlines

В зимовому сезоні 2018/2019 Austrian Airlines має намір додати понад 40 рейсів на тиждень у 14 міст Європи, серед яких крім Києва значаться Берлін, Дюссельдорф, Гамбург, Копенгаген, Афіни, Салоніки, Краків, Кошице, Будапешт, Белград, Сараєво. Крім цього, порівняно з минулим зимовим сезоном Austrian Airlines збільшить кількість польотів в Нью-Йорк, Чикаго і Торонто, що дозволить поліпшити стикування на рейси в Північну Америку.

Austrian Airlines

Нагадаємо, після Ryanair в Україну злетяться ще дві авіакомпанії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що рейси з України в Дубай стануть щоденними.

Також портал "Знай.uа" писав, що кияни влаштували бунт проти "Жулян".