Овен

Майбутній рік для Овнів буде досить насиченим, протягом якого не буде залишати відчуття прагнення йти до мети. Здаватися не варто, так як самим завзятим Щур підготував сюрприз.

Також Овнам потрібно бути ініціативними як у кар'єрі, так і в особистому житті. Овни можуть поринути з головою в нові відносини вже в січні. А ось сімейним Овнам зірки рекомендують не сваритися по дрібницях.

Гороскоп на 2020 рік

Телець

2020 рік - період можливостей для Тельців. Є всі шанси, що заповітні бажання можуть стати реальністю. До важливих рішень потрібно підходити з усією відповідальністю і успіх буде гарантований.

Тельці будуть насолоджуватися увагою протилежної статі, а сімейні — захочуть облаштувати гніздечко. Також осінь 2020 року є підходящим для пошуку другої половинки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Близнюки

В 2020 році Близнюкам рекомендується вийти з зони комфорту, так як є шанс зустріти близьку людину. Однак поспішати не варто — треба бути хитрішими, як Щур.

Також Близнюк нарешті буде витрачати гроші на себе. Це потягне за собою пошук нових джерел доходу.

Рак

В 2020 році Ракам рекомендується сміливо братися за задумане, проте краще не забувати про здоров'я.

В цей рік кожен Рак знайде другу половинку. Сімейним Ракам краще не піддаватися скороминущим потягам. Восени Раків чекатимуть подарунки долі як на особистому фронті, так і на діловому.

Гороскоп на 2020 рік

Лев

Рік Щура для Львова буде наповнений позитивними емоціями. Буквально за кожним поворотом будуть чекати нові можливості, а зірки подарують великий запас життєвих сил.

До кінця зими Львів поглинуть робочі моменти, а навесні ж вони з головою можуть піти в романтичні пригоди. Вільні Леви захочуть створити сім'ю, а от сімейні — вже обзавестися дитиною.

Діва

Діви зможуть домогтися всього, чого тільки захочуть. Однак доведеться забути про поспіху і почати мислити тверезо. Радиться уникати імпульсивності і негативного настрою.

До осені все стабілізується, але про спокій не варто замислюватися. Влітку Дів захлиснуть романтичні відносини.

Терези

У 2020 році у Терезів буде необхідне для щастя, тому просто насолоджуйтеся моментом. Інтуїція допоможе вийти на вірну стежку і вирішити проблеми.

Також для вільних Терезів саме час вийти на "полювання". Сімейним ж радять більше часу приділяти близьким. До осені всі проблеми будуть складені, і Терези відчують себе по-справжньому щасливими.

Скорпіон

протягом року Щур буде підкидати Скорпіонам випробування, тому потрібно бути готовим проявити характер.

Зірки радять зосередитися на навчанні, хобі або новій справі. У спілкуванні з протилежною підлогою необхідно проявити більше обачності. Сімейних Скорпіонів чекає повна ідилія.

Стрілець

В 2020 році доведеться відмовитися від звичного комфорту і настане момент скинути багаж минулого.

Рік Пацюка хороший для налагодження соціальних зв'язків. У спекотне літо можливі розбіжності і недомовки з другою половинкою. Вересень — ідеальна пора для вільних Стрільців закрутити роман.

Козеріг

Рік Щура для Козерогів почнеться не найвдалішим чином. Однак опускати руки не варто.

На особистому фронті все буде блискуче як у вільних Козерогів, так і у зайнятих. Але не потрібно відновлювати старі стосунки. Осінь принесе довгоочікуваний спокій в серці.

Гороскоп на 2020 рік

Водолій

2020 рік буде нагадувати Водоліям біг з перешкодами. У першій половині року можливі фінансові труднощі, проте Водолії якимось чудесним чином впораються з ними.

З особистим життям у Водоліїв взагалі ніяких проблем не передвіщається. Вони товариські і привабливі, не дивно, що у них купа шанувальників. Влітку можливі суперечки з другою половинкою, але все це можна вирішити, якщо розмовляти і слухати один одного.

Риби

Щур любить авантюрних людей, які готові піти на певний ризик заради досягнення мети. Рибам слід докласти трохи зусиль. Також це найкращий час для того, щоб завести дітей.

Зірки рекомендують Рибам не відволікатися на швидкоплинну закоханість і зосередитися на відносинах зі своїм партнером. До літа всі пристрасті повинні влягтися, тільки потрібно приділяти другій половинці більше часу.

Гороскоп на 2020 рік

Нагадаємо, що в 2020 році пощастить деяким знакам Зодіаку. За прогнозами астрологів, цим представникам будуть вдаватися усі починання, а доля посміхнеться у всіх починаннях.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи назвали три знака зодіаку, які навряд чи коли-небудь зможуть набриднути партнеру.

Також портал Знай.ua писав, що прекрасна половина людства взагалі - досконала. Але є деякі жінки, які володіють здоровим глуздом і холодним розумом.