Вже 20-го грудня Netflix випустить серіал про пригоди відьмака Ґеральта з Рівії. Фани вже встигли оцінити його трейлер, зовнішність головного і побічних героїв та багато іншого.

Що ж відомо про те, чим буде відрізнятися побачене нами на екранах від оригінальних книг Анджея Сапковського? Про це пише geek.informator

Фентезійний серіал буде містити досить багато змін. Більшість з них тримаються в таємниці, але шоураннер проекту Лорен Шмідт все ж розказала про деякі з них. Головні з них будуть стосуватися головних героїнь картини. Мова йде про Цирі та Йеннефер.

Лорен вважає, що у книгах вони представлені більше з точки зору відьмака, ніж з їх власної. Крім їх участі у житті Ґеральта, серіал покаже і життя дівчат до зустрічі з ним. У Цирі та Йеннефер з’явиться повноцінна передісторія. Вже після цього піде мова і про життя у світі мисливця на монстрів.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Про іншу важливу жінку в житті Ґеральта, Трісс Мерігольд, шоураннер нічого не розповіла. Звичайно, в серіалі буде повно і дрібних змін, типу медальйон іншої форми, або ж події в іншому порядку, але ж неможливо все відтворити у повній відповідності з книгами. Та і де тоді інтрига?

Нагадаємо, творці Відьмака розповіли, як робилися секс-сцени.

Також Знай.uа писав, творці серіалу "Гра престолів" пропустили свою заплановану появу на панелі San Diego Comic-Con