Тлумачі пророкувань легендарної болгарської пророчиці Ванги розповіли, що в 2020 році українці втомляться від брехні, низького рівня життя та війни. Поліпшити соціальний рівень життя і налагодити відносини з багатьма країнами зможе новий президент.

Крім того, Ванга пророкувала, що українській економіці допоможуть впровадження західних технологій.

Відомий астролог Павло Глоба стверджує, що в 2020 році в Україні не буде кардинальних змін. Країна зможе продовжити шлях відновлення після кризи. При цьому він припускає, що Донбас буде поступово віддаляться, але конфлікт перейде в поточний режим очікування.

Ванга
Ванга

Астролог Василина Володіна також стверджує, що у 2020 році на сході України не припиняться військові дії. Також країну чекають позитивні зміни в економіці і відродження фабрик і заводів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Учень Павла Глоби і український астролог Влад Росс зробив прогноз, згідно з яким 2020 рік стане важливим періодом для долі держави. При цьому завершення військового конфлікту він передрікає на 2021 рік, хоча 2020 рік і стане періодом відродження.

Нагадаємо, легендарні карпатські мольфари передбачили майбутнє України краще Ванги.

Як повідомляв Знай. ua, провидиця Ванга попередила знаки Зодіаку про нещастя в кінці 2019.

Також Знай. ua писав, що мольфар залишив моторошне пророцтво для України.