Більшість людей хочуть розпочати Новий рік з чистого аркуша. Щоб у вас вийшло це здійснити, потрібно хоча б позбутися від мотлоху, який точно є у кожного вдома.

Зламані та старі речі

Терміново позбавтеся від потрісканого посуду, поламаної техніки і порваного одягу. Це допоможе звільнити простір у будинку для нових речей. Крім того, ви позбудетеся від негативної енергетики, яку несуть в собі старі речі.

Журнали, газети та інша макулатура

Зберігати всілякі журнали і газети раніше було модно. Але не зараз. Ці речі є не тільки марним мотлохом, що займає простір, але і місцем скупчення великої кількості пилу, кліщів і ін.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Непотрібні рушники і простирадла

Не рекомендується штопати такі речі для повторного використання і навіть робити з них ганчірки. Якщо все ж вам дуже шкода їх викидати, краще віддайте людям, які цього потребують.

Речі, які дратують

Напевно у кожного є речі, які сильно дратують. Але чомусь ми не наважуємося викинути старий сервіз бабусі або сувенір, привезений з подорожі. Якщо ці речі вас не тішать, їх сміливо можна викинути.

Нагадаємо, як потрібно діяти, щоб здійснились усі бажання в новорічну ніч.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики розповіли, якою буде зима в Україні з 2019 по 2020 рік.

Також портал Знай.uа писав, у чому зустрічати 2020 рік Білого Щура кожному знаку Зодіака.